Last van Rode Wangen

Wat is couperose?

Couperose is een gevolg van een uitzetting van het aantal kleine bloedvaatjes (teleangiëctastieën) in het gelaat. Door het uitzetten van de adertjes zien we een bloedvattekening het ziet eruit als kleine spinnetjes met uitlopende pootjes. Komt vooral voor op de wangen maar ook op kin en neus. Couperose komt op rond de leeftijd van 20 jaar en komt op zijn hoogtepunt aan de leeftijd van 40 jaar. Vooral mensen met een lichter huidtype hebben er meer last van.

Hoe voorkomen?

Grote temperatuurverschillen koude / warmte kunnen couperose uitlokken. Mensen die gevoelig zijn aan roodheid hier enkele tips:  pikante specerijen of te warme maaltijd eten of alcohol lokt het uit.

Gebruik van:
Doctor Babor REFINE CELLULAR voor een gerichte aanpak van huidproblemen als grote poriën, couperose of een vale teint door (milieu)stress. Het programma in combinatie met een verzorging  is ook voor gevoelige huidjes.

  • “Dr Babor couperose cream “ met extracten uit dadels en paardenkastanje verminderen aantoonbaar rode adertjes en zorgen ervoor dat het niet uitbreid. De groene pigmenten in het product aanwezig zorgen ervoor dat de rode adertjes  minder zichtbaar zijn.

  • “Dr Babor couperose serum” met extracten van paardenkastanje versterken ze de elasticiteit van de vaatwanden. Voorkomt het ontstaan van nieuwe verwijde adertjes.
Couperose behandeling
Behandeling
Verwentijd
        Prijs
DR. BABOR ANTI COUPEROSE
Reduceert roodkleuringen en zichtbare vaten. Voor een herstelde gelijkmatige tint.
Inclusief ultrasone. (advies kuur)
85 min
€ 99,50