Contact

OVER ONS

Welkom bij BABOR INSTITUTE FINOSENSO, BABOR EXCELLENCE INSTITUUT *****

In 1999 heb ik mijn zaak “FINOSENSO” te Staden opgericht. In 2004 verhuisden we naar een  nieuwbouw wat beter was naar parkeer mogelijkheid.

Bij ons kunt u terecht voor verschillende klassieke behandelingen namelijk gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, ontharen, pedicure, manicure en Gelish.

Ook voor specialiteiten als permanente make-up, laserontharing , huidanalyse, ultrasone behandeling, microdermabrasie, microneedling en skinfirmor kunt u bij Finosenso terecht.

Ik doe dit met vol enthousiasme in samenwerking met het merk “BABOR”. Ik hou me eraan om me constant bij te scholen naar huidverbetering en anti-aging.

1999: extra opleiding de diabetische voet

2010: opleiding Gelish

2014: Orthesiologie (voeten) en freestechnieken

2017: diploma Professional Beauty Oncologie bij het IFPC.

2017: opleiding Lash Volume Lifting

2023: opleiding Skin Expert merk onafhankelijk

2023: masterclass Babor

1999 - tot op heden opleidingen van Babor ivm producten en apparatuur

Ons motto is “ FINOSENSO GEVOEL”   ( Italiaanse afkomst “ fijn gevoel”).
Ik ben ervan overtuigd, dat we zelfbewuster en gelukkiger zijn, als we ons mooi en lekker in ons vel voelen. Daarom willen we u graag met de meest effectieve, werkzame formules, zeer professioneel advies en individuele behandelingssystemen een voelbaar en zichtbaar EXTRA bieden.

 

OVER BABOR

Bij Finosenso werken wij met de gerenommeerde producten van Babor Cosmetics.

BABOR is een internationaal toonaangevend merk van de professionele cosmetica en tot vandaag de dag een familiebedrijf. Aan het hoofd van de onderneming staat de familie van de derde generatie als eigenaar.

Om aan de hoogste eisen van zijn klanten te voldoen, vertrouwt BABOR op meer dan 60 jaar huidverzorgingsexpertise. Daarom is elk product van het idee tot en met het kant-en-klare potje een kwaliteitsbelofte die staat voor wetenschap, precisie en werking. Unieke weldaden van kostbare plantaardige bestanddelen en proefdiervrij beleid dit sinds 1957 opgericht door Dr. Michaël Babor. Duurzame producten. Met het grootste respect voor ons milieu. We zijn ervan overtuigd, dat we zelfbewuster en gelukkiger zijn, als we ons mooi en lekker in ons vel voelen. Daarom willen we u graag met de meest effectieve, werkzame formules, zeer professioneel advies en individuele behandelingssystemen een voelbaar en zichtbaar EXTRA bieden. Deze overtuiging heeft ons tot de nr. 1 van de professionele cosmetica in Europa gemaakt.

Babor, Doctor Babor en Doctor Babor Pro de perfecte keuze voor de bewuste, moderne man en vrouw.

Wat heeft Babor in zijn producten aanbod? Ga eens een kijkje nemen op onze webshop!

 

ALGEMENE AFSPRAKEN

Indien u later arriveert, kunnen de behandelingstijden korter worden om het geplande begin van de daaropvolgende behandeling te waarborgen.

Annulering van een afspraak: de door u gekozen behandeling wordt speciaal voor u gereserveerd, daarom vragen we vriendelijk uw afspraak na te komen. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen om een geldige reden gelieve ons telefonisch te verwittigen, dan kunnen we iemand anders blij maken en uw plaats laten innemen.

VERWITTIGEN: tijdens de openingsuren graag 051/700234 – na openingstijden 0485426108.
Indien u tweemaal uw afspraak niet nakomt zal deze voor 100% in rekening gebracht worden!

Waardebonnen zijn één jaar geldig. Uw waardebon kan zowel voor behandelingen of producten gebruikt worden. We betalen de waardebon niet contant uit. Het resterende bedrag kan een volgende keer gebruikt worden.

 

OPENINGSUREN

Ma: 8 u - 19 u
Di: 8 u - 21 u
Wo: gesloten
Do: 8 u - 19 u
Vrij: 8 u - 18 u 30
Za:  8 u - 12 u / namiddag enkel op afspraak
Zo: gesloten