Permanente make-up

Permanente make-up is een specialitiet …

dus halen wij een specialist in huis om de klanten optimaal te laten behandelen met het juiste advies en de nodige zorg met prachtige permanente make-up als resultaat.

Evelyne Lefevere van Nouveaux Contours is permanente make-up specialiste sinds 2006 en komt maandelijks langs bij ons in het instituut. Ze is destijds afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en heeft na haar studies tal van internationale masterclass diploma’s behaald op jonge leeftijd.

Dit voor al haar specialisaties waar ze zich tot op vandaag nog steeds nauwkeurig in verdiept.
Haar streven naar perfectie zit er al van jongs af aan in. Op jonge leeftijd begon ze namelijk met het volgen van artistieke opleidingen in kunstacademies.
Hiervan heeft ze tal van certificaten die haar vakkennis bewijzen.

Dit in combinatie met het oog op inzicht, zorgzaamheid en de doorzetting anderen te helpen daar waar natuurlijke schoonheid faalt, een trauma of een ingreep sporen nalaat.

Ze merkte dat Esthetische micropigmentatie maar een onderdeeltje was waar ze iemand wat zekerder, gemakkelijker, blijvend stralend mee kon verder helpen!

Al snel kwam de vraag naar haar, kun je dit, kun je dat, ik heb hier dit en ik heb hier dat… Verborgen onzekerheden bij klanten, waar ze nog geen oplossing kon bieden.

De oplossing kwam al vrij snel, Medisch tatoeëren. Ze wou ook voor deze vrouwen en mannen het verschil maken! Dus begon ze zich te verdiepen in de medische tattoo wereld,
genaamd Medische micropigmentatie.
Ze kan mensen helpen en hen zo zelfzeker en gelukkig maken! Her main goal!!!

Na jaren research, opleidingen en behalen van diploma’s kan ze met veel trots zeggen, dat Medische micropigmentatie ook behoort tot haar vakkundige vaardigheid !!
Dit heeft ze te danken aan toonaangevende experts binnen de wereld van de make-up.
Zij zorgden ervoor dat haar vakkennis compleet is.

Voor Estetische micropigmentatie of de gewone permanente make-up kun je bij in het instituut Finosenso laten uitvoeren op de vaste datums.

Voor Medische pigmentatie heeft Nouveaux Contours een privé pigmentatie clinic waar u terecht kan alsook voor het verwijderen van foutief geplaatste of verouderde pigmentaties.

 

VOOR WAT KUN JE BIJ FINOSENSO TERECHT ?

Esthetische Micropigmentatie

Aanvullen, corrigeren of herstellen van de wenkbrauwen, ogen of lippen maar met vooral een natuurlijke uitstraling. Voor prijzen en meer uitleg ga naar website permanente make-up

Wenkbrauwen:  

Ogen:

Lippen:

Wenst u advies over permanente make-up? Of onzeker over uw bestaande, verouderde of fout geplaatste permanente make-up?
Stuur uw vraag of stuur haar een foto van uw pigmentatie naar haar whatsapp +32497147163

U kan ook uw vraag noteren in haar contactformulier
of boek een intake gesprek in via het online boekingssysteem van permanente make-up
HOE? Boek een afspraak > Esthetische micropigmentatie > maak uw keuze behandeling > maak uw keuze instituut Finosenso