Last van puistjes

Wat is acné?

Acné Vulgaris, kortweg acné genoemd, is de medische naam voor jeugdpuistjes. Bijna iedereen heeft een bepaalde periode in zijn leven last van acné of puistjes. Het is niet aangeraden om, wanneer dit huidprobleem zich voordoet, zelf te blijven uittesten , want het kan uitgroeien tot een ernstig huidprobleem. Het is daarom heel belangrijk om ons in een vroeg stadium te contacteren.

Hoe ontstaat acné?

Acné is een ontsteking van de huid rond de talgklieren. De talg hoopt zich op in de poriën samen met bacteriën en vetzuren en er ontstaat een puistje. De één blijft met enkele onopvallende puistjes en bij de andere is het een gezicht vol puistjes op het gezicht, rug, hals en nek.

Hoe voorkomen?

Gebruik van:
Reinigingsproducten en lichte verzorgende gezichtscrème tegen puistjes om de onzuivere huid te reinigen.

  • CLEANSING gel en tonic

  • ESSENTIAL CARE is een lichte verzorgende gezichtscrème tegen puistjes om de onzuivere huid te reinigen. Een bijzonder complex van fytosfingosine en farnesol reinigt de huid.

  • SKINOVAGE PURIFYING bij een vette huid laat een verhoogde hoeveelheid lipiden aan haar oppervlakte zien, veroorzaakt door een overmatige activiteit van de talgklieren. Het PURIFYING verzorgingssysteem met het SUPER PURE extract helpt om aanwezige huidonzuiverheden te reduceren en kan het ontstaan van nieuwe voorkomen. Rijstzetmeel matteert de teint. Bovendien zorgt het epigenetisch technologisch power-peptide voor age preventing op epigenetische wijze en het versterkt de cellen. De huid ziet er zuiverder en meer hersteld uit.

  • Doctor Babor PURITY CELLULAR is een intensieve anti-puistjes verzorging voor het herstel van een door stress veroorzaakte, zeer onzuivere huid. De medical verzorgingslijn vermindert zichtbaar huidonzuiverheden, puistjes en irritaties. De teint ziet er gelijkmatiger, zuiverder en ontspannen uit.
Acnébehandeling
Behandeling
Verwentijd
        Prijs
PURE GELAAT
onzuivere tiener huid
60 min
€ 52,50
DOCTOR BABOR – “Purity Deep Clear”
Onzuivere huid acné – zichtbaar heldere, zuivere huid. (inclusief ultrasone)
75 min
€ 99,50
MICRODERMABRASIE
power peeling bij onderhuidse puistjes niet bij ontstekingen, zie kuur apparatieve cosmetica
90 min
€ 105,00