Laserontharing
Voel je goed, voel je vrij!

Definitieve ontharing is voor velen een droom.

Vanaf vandaag kan deze droom werkelijkheid worden met de laserontharing techniek!

Laser ontharing is een methode die het definitief ontharen heel dichtbij brengt. Na 5 tot 8 behandelingen is tachtig tot negentig procent van de ongewenste haren definitief weg.

Bent u het beu om elke maand opnieuw te moeten: waxen , dagelijks scheren of u te ontlasten van ingegroeide haren? Geeft u het op om elke keer opnieuw dezelfde marteling te ondergaan?

Dan kan u genieten van een gratis testsessie op een oppervlakte van drie vierkante centimeter. (ter waarde van 30 €)

Wat is laserontharing ?

Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd.

Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen!

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar en uw geslacht.

Wij geven u graag wat meer uitleg en prijzen bij een telefonisch contact of bij ons in de zaak.